Τιμές και πολιτική αποστολών

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 25,00 €: δωρεάν αποστολή.

Κάτω των 25,00€ μεταφορικά 3,00€   αντικαταβολή 2,00€

Δωρεάν μεταφορά για  παραγγελίες  άνω των 20 € που πληρώνονται με κάρτα ή  τραπεζική κατάθεση.



ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  Ζώνη 1 Ζώνη 2
<=200gr 8,40€ 9,20€
>200gr - <=600gr 11,20€ 15,00€
>600gr - <=1400gr 16,50€ 27,50€
>1400gr - <=1600gr 24,90€ 36,70€
>1600gr - <=2000gr 27,70€ 42,50€
>2000gr - <=2800gr 33,00€ 55,00€
>2800gr - <=3000gr 41,40€ 64,20€
>3000gr - <=3400gr 44,20€ 70,00€
>3600gr - <=4200gr 49,50€ 82,50€

*Το βάρος υπολογίζεται με το βάρος του πακέτου.

ZΩΝΗ 1: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος,  Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Κύπρος.

ZΩΝΗ 2: Λοιπές χώρες Ευρώπης και χώρες υπόλοιπου κόσμου.

Για χώρες εκτός λίστας, επικοινωνήστε μαζί μας. 


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 17:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με courier και η παράδοση συνήθως διαρκεί 2-5 ημέρες. Για να αποφύγετε επιπλέον καθυστέρηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει πληροφορίες, όπως διαφορετικό όνομα στο κουδούνι της πόρτας, το όνομα της εταιρείας, τον όροφο, τον αριθμό δωματίου κ.λ.π. Θα σας ζητηθεί να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων στην εταιρεία ταχυμεταφορών.
Οι διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται με ταχυδρομείο προτεραιότητας. Κανονικά, ο χρόνος αποστολής παραγγελιών εξωτερικού είναι από 5 έως 14 ημέρες ανάλογα με τον προορισμό, αλλά μπορεί να είναι μεγαλύτερος.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερημένη παράδοση ή μη παράδοση που οφείλεται σε αιτίες πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Ωστόσο, έαν δεν θα είναι δυνατή η αποστολή της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά για την κατάσταση και θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.


ΕΥΘΥΝΗ - ΕΓΓΥΗΣΗ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος αποστολής & επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ) Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο [email protected]. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το κόστος αποστολής & επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. 
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 
Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια θεσσαλονίκης 
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!